Ponuda
Janjetina se ne jede svaki dan, ali kada se odlučie za taj vrhunski gurmanski užitak, birajte najbolje!
U restoran Trnjanku je stigla prva mlada janjetina. Dođite sa svojom obitelji, dragim prijateljima ili poslovnim partnerima i uživajte u mladoj janjetini svaki dan od 11 sati.
Za naših 50 godina sa Vama nudimo visokokvalitetnu janjetinu iz okolice Drniša i zaleđa Šibenika (Dalmatinska zagora).
Iz ponude izdvajamo:
- Kuhana janjetina
- Janjetina pečena na ražnju
- Janjetina ispod peke
- Janjetina s gradela
- Jela s roštilja na drveni ugljen
- Guščja jetra na žaru
- Kuhani goveđi rep
- Pečenica (ombolo) sa jajima
Pored visokokvalitetne janjetine po kojoj Trnjanka slovi kao najbolji restaurant za tu vrstu jela, možete uživati i u vrlo širokom izboru drugih jela.
Između ostalog nudimo Vam uz prethodnu najavu jela ispod peke (teletina i janjetina).
Također nudimo svaki dan tople gablece (marende) između od 11 do 15 sati.