O nama

Cijenjeni i dragi gosti, obaviještavamo Vas da je restoran Trnjanka otvoren na Uskrs, 21. travnja od 10 do 18 sati. Nudimo Vam uvijek finu i svježu pečenu mladnu janjetinu, vrhunska jela s roštilja, a tu su i ostala jela prema Vašim željama i narudžbama uz prethodnu najavu.

Najavite se još danas na brojeve telefona: 01/6119-686, 098/477-830 (Branko Stojanović), 099/6119-686, 098/311-359. Radujemo se Vašem dolasku!

RESTORAN TRNJANKA VAM ŽELI SRETAN I BLAGOSLOVLJEN USKRS!!!

Čuveni i poznati restoran Trnjanka ima osobito zadovoljstvo i čast, prilikovam Vašeg posjeta i boravka u Zagrebu, ugostiti Vas, Vašu obitelj, prijatelje ili poslovne partnere i pružiti Vam nezaboravne užitke u vrhunskim jelima i pićima u hrvatskoj metropoli, Zagrebu.

Restoran Trnjanka također Vam nudi mogućnost organizacije manjih svečanosti i proslava kao i poslovnih sastanaka u posebnoj sali pri čemu je moguće napraviti posebne aranžmane.

Restoran ima vrlo ugodan ambijent, možete pronaći svoje mjesto u zatvorenom klimatiziranom prostoru ali isto tako uživati i na lijepoj vanjskoj terasi.

Parking mjesto osigurano, radno vrijeme restorana je svaki dan (uključeni i vikendi) od 10h do 24h.