Ponuda

Janjetina se ne jede svaki dan, ali kada se odlučie za taj vrhunski gurmanski užitak, birajte najbolje!

U restoran Trnjanku je stigla prva mlada janjetina. Dođite sa svojom obitelji, dragim prijateljima ili poslovnim partnerima i uživajte u mladoj janjetini svaki dan od 11 sati.

Za naših 50 godina sa Vama nudimo visokokvalitetnu janjetinu iz okolice Drniša i zaleđa Šibenika (Dalmatinska zagora).

Iz ponude izdvajamo:

  • Kuhana janjetina
  • Janjetina pečena na ražnju
  • Janjetina ispod peke
  • Janjetina s gradela
  • Jela s roštilja na drveni ugljen
  • Guščja jetra na žaru
  • Kuhani goveđi rep
  • Pečenica (ombolo) sa jajima

Pored visokokvalitetne janjetine po kojoj Trnjanka slovi kao najbolji restaurant za tu vrstu jela, možete uživati i u vrlo širokom izboru drugih jela.

Između ostalog nudimo Vam uz prethodnu najavu jela ispod peke (teletina i janjetina).

Također nudimo svaki dan tople gablece (marende) između od 11 do 15 sati.